Rejs til Brasilien med C&C Travel

En rejse til Brasilien er virkelig uden sammenligning en vidunderlig tur. Brasilien er kendt for sine store karnevaller, mangfoldighed, og helt enestående natur.

Når man er i Brasilien er det vigtigt at opleve 2 byer. I denne artikel vil jeg komme ind på guide til netop disse 2 byer, og jeg har valgt at gøre brug af rejsebureauet C&C Travel, da de er de bedste markedet lige nu til at tilbyde skræddersyede rejser.

Med C&C Travel bestemmer du helt selv din rejse, ned til mindste detalje. Hvilket gør det virkelig nemt for den rejsende at tage ned til lande som Brasilien, hvor der ikke findes de bedste samlede pakkeløsninger.

Se billige rejser her

 Sao Paolo:

Sao Paolo er Sydamerikas største by, her finder masser af mennesker, og det medføre desværre også at byen ikke er så ren. Men det betyder du ikke kan nyde byen, Byen er nemlig hjemsted til en pulserende kulturliv og mad i verdensklasse. Her finder du mad fra alle steder i verdenen. I denne by går man ikke sulten i seng!

Vejret i Sao Paolo er pragtfuld, men kan være en spøgeånd. Dette skyldes at byen ligger 700 meter og havets overflade, hvilket gør at vejret meget hurtigt kan skifte. Men i sommerperioderne burde det dog ikke at være et problem.

Der er masser af seværdigheder i Sao Paolo, C&C Travel anbefaler at den rejsende besøger de diverse parks i byen, som eftersigende skulle være meget smukke, du bør desuden også tage et smut forbi byens mange strande som ligeledes skulle være rigtig flotte.

Rio De Janeiro

Rio De Janeiro er helt magisk sted at være, især for turister. Hvis man kigger oppefra ned ser man i virkelig hvor flot byen er. Her vil du kunne se Rio de Janeiros mange flotte strande, Jesus figuren som er placeret ovenpå et bjerg, som indikere at han passer på byen. Alt dette skaber en virkelig fantastisk atmosfære.

Denne bys andet navn er ”levende” det er Sydamerikas midtpunkt, her er der altid hygge. Tro mig byen sover aldrig. Begiv dig ud i de mange festivaler, hvor hele byen danser startende fra aften til solen står op næste dag

Besøg Ri de Janeros mange strande, som virkelig er en klasse for sig selv. Her vil der være rigtig mange turister som ligger og solbader.

Tag ud og spis på de mange gode restauranter, shop i de kæmpestore bazare her er uden tvivl noget til en enhver smag.

Læs også om Udenrigsministeriet rejsevejledning til Brasilien her 

rio de janeiro