Fem gode produkter, du kan smide i din smoothie

Smoothies kan være rigtigt lækre – især, hvis du smider de rigtige ting i. Og de kan endda være super sunde, da du har mulighed for selv at lave dem fra bunden.

Jeg fik en smoothie på Max Cafe i Aarhus her den anden dag – se et billede her. Det burde være nok til at inspirere dig:

 

Jeg laver selv en del smoothies hjemme med min Wilfa BL1200-blender. Herunder mit forslag til de bedste 5 ting, du kan smide i din smoothie ved succes:

Et: Proteinpulver

Giv din smoothie et sundt dash, efter du har været nede at træne i fitnesscenteret med et godt skud proteinpulver.

Jeg er selv stor fan af proteinpulver med jordbærsmag. Det koster cirka 150 kroner per kilo – eller, sagt på en anden måde, ikke særligt meget.

Du kan købe dit proteinpulver online fx Bodylab.dk eller Helsebixen.dk.

To: Frosne jordbær

Har du betalt mere end et par hundrede kroner for din blender, er den også i stand til at klare frosne bær. Frosne jordbær er min klare favorit. Især sammen med måske et skud jordbæris og jordbærproteinpulver.

Frosne jordbær kan du få næsten gratis nede i din lokale Netto.

Tre: Jordbæris

Du er måske ved at se et mønster nu. 🙂

Men hey, smoothien øverst i dette indlæg er også en jordbærsmoothie, og den ser rigtigt lækker ud, ikke?

Jordbærsmoothie i ÅrhusFire: Honning

Der findes ikke jordbærhonning mig bekendt, så her fik vi brudt strømmen.

Giv din smoothie et lille dash honning for lidt ekstra sødme. Det er ikke lige så galt som almindelig sukker og giver også lidt af en cremet fornemmelse med din smoothie. Og det er ikke nogen dum ting.

Fem: Blåbær

Blåbær både som smagstilsætning og antioxidant er utroligt undervurderet. Netop blåbær smager super godt og er en af de sundeste ting, du kan indtage på en almindelig dag. Spis en masse blåbær, og hvis du bliver træt af dem, så begynd at blende dem i dine smoothies 🙂