Den billigste klipning for dig som mand

Den billigste måde, du som mand kan blive klippet på med jævne mellemrum (for lad os indse det, de færreste af os har særlig langt hår), er ikke ved at gå til frisøren. Heller ikke hjem til mors kødgryder, for hun bliver træt af det på et tidspunkt.

I stedet for bør du kigge på muligheden for at købe en hårtrimmer.

Netop en hårtrimmer kommer til at koste dig mellem 500 kroner og 700 kroner for en god model – herfra kan især anbefales amerikanske Remington, der styrer markedet for både hårtrimmere, barbermaskiner og adskillige andre maskiner til mænd.

Til gengæld kan du bruge hårtrimmeren igen og igen, og du skal ikke betale de 120-140 kroner en klipning nede ved din frisør koster. Og han bruger i øvrigt også en hårtrimmer det meste af tiden alligevel.

Det kan være lidt svært selv at klippe håret især i siden og bagpå. Allier dig derfor med en ven for at få det bedste resultat ude i siderne også. Det er ikke cool at have en frisure, hvor det er længere i den ene side, end det er i den anden side.

Find den rigtige hårtrimmer

En hårtrimmer – ikke at forveksle med en næsehårstrimmer, der er noget helt andet – kan du som nævnt købe på nettet for cirka 500 kroner og opefter.

De bedste hårtrimmere kan klippe dig i afstande fra 0.3-0.4mm og op til 40-50mm. Altså 4-5 centimeter. Du får alle de nødvendige blade med, så du har mulighed for selv at justere afstanden efter behov.

En enkelt opladning tager ikke mere end 60-90 minutter, og så kan hårtrimmeren bruges i cirka det samme stykke tid. Opladning sker typisk med et MicroUSB-kabel i dag – det samme kabel, du bruger til at oplade din mobiltelefon, hvis du da ikke sidder inde med en af Apples telefoner.

Gå eventuelt sammen med en ven og køb hårtrimmeren sammen to mennesker – der sker intet ved at bruge den samme hårtrimmer, med mindre en af jer har lus i forvejen. Og så skal denne alligevel have fat i en hårtrimmer for at slippe af med bæsterne. At klippe håret ned til 0.3mm har vist sig at være en ganske effektiv måde at slippe af med lus i håret på.

Du har mulighed for at købe en hårtrimmer på Made4men.dk – her er der også en konkurrence i øjeblikket, hvor du kan vinde 1.000 kroner – eller mere end nok til en rigtigt god maskine – ved at skrive din e-mail adresse op. Held og lykke.