5 rygestop faldgrupper

Når det handler om rygning, er det et større og stigende problem.

Der er flere tusinde, som falder i fælden, og begynder at blive rygere hvert år. Det er et problem, som der endnu ikke er fundet en specifik løsning på. Det betyder, at flere tusinde, hvert år, uforhindret, falder i fælden. Der er specielt to faldgrupper, nemlig unge mennesker, og folk, som tidligere har været rygere. Men der er en række metoder, som man kan bruge til at forebygge, at man falder i rygefælden. For det første, skal man slet ikke begynde. Hvis man først prøver at ryge, og får smag for det, så kan det være svære at komme ud af, end alkoholproblemer. Folk, som er kommet ud af problemet, beskriver det ofte som værende noget at det sværeste i deres liv. Ganske enkelt, fordi man ikke kan stoppe igen, når man først er begyndt at ryge.

Rygning er usundt
Pas på. Der er masser af faldgrupper når du skal stoppe med at ryge.

Til mange fester, prøver mange unge for første gang at ryge en cigaret. Det kan være det første trin mod et kæmpe problem. Det kan være starten på et rygeproblem, som man først om langt tid kommer ud af, eller måske aldrig kommer ud af igen. Der er nogle steder, hvor man ikke må ryge – i mange offentlige bygninger osv. Men det kan være en god idé at sige til ens venner, at de ikke må ryge, når de besøger dig. På den måde presser du dem til, ikke at ryge så ofte. Men unge er en stor faldgruppe, fordi der ikke er nogle hindringer for, at de prøver at ryge første gang.

Hvis du før har været en fast ryger, så kan du hurtigt falde i igen. Det er nemmere end det lyder, for hvis du først prøver at ryge én cigaret efter du er stoppet, så kan du pludselig ikke stoppe igen. STOP. Tag ikke en cigaret, fordi du har glemt hvordan det føles at ryge. Gør det aldrig i livet. Smid de resterende cigaretter ud, som du har til overs efter du er stoppet med at ryge, og få andre til at hjælpe dig med, ikke at falde i igen. Aftal eventuelt med den butik, hvor du plejer at købe cigaretter, at du er stoppet, og at de ikke må sælge dig cigaretter mere, heller ikke hvis du gerne vil købe dem. Bed dem om, aldrig at udlevere flere cigaretter til dig.

Vil du undgå at “ryge” i faldgrupperne, så besøg rygestop-hvordan.dk hvor du finder af hjælp til rygestop.