3D film og synet

Har du været i biografen og se en 3D film, og synes du ikke det var noget at skrive hjem om, var det en skuffelse at se den, manglede du forskellen på en almindelig biograffilm og en 3D film, så kan det være din synsevner, der driller.

Det kan også være du har problemer med kvalme, føler et stort ubehag eller får dobbeltsyn, når du har været inde at se en 3D film og lige præcis det, kan du også være med til at træne væk, når du vælger at prøve optometrisk synstræning – der kan give dig mulighederne for at se 3D film i fuldt flor tilbage.

 

Dine øjne kan drille

Med flere og flere biograffilm, der fremvises i 3D og de flere og flere fladskærme, der også sælges med 3D effekt, bliver det mere og mere almindeligt, så du kan næsten ikke undgå at komme til at se en eller flere film om året, der har denne effekt. Vil du gerne få den fulde oplevelse ud af det, kan du allerede nu tage en tur forbi Slagelse Synsplejeklinik og få lavet en test, der kan vise hvordan dit syn agerer.

Har du problemer med samsyn, som er samarbejdet mellem dine øjne, har du problemer med skelen eller får du hovedpine eller ubehag, når du har set en 3D film, så vil det være helt optimalt at få kigget på øjnene og begynde på optometrisk synstræning.

 

Prøv det – der kan være en stor forskel

Når du først kommer i gang med træningen og får oplevelsen i biffen, der kan blive en helt anden for dig, end tidligere, vil du finde ud af hvor meget synstræning kan gøre for dine øjne. Det kan også være det bliver lettere at læse undertekster på tv, læsning på tablets kan blive lettere og du vil ikke længere føle samme ubehag, når du er biografen og se 3D film.